follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 17 March, 2011 at @ 9:36 AM, you can leave your comment (0) (0)
aku nak bunuh kau , bile pikir balik , tak boleh . kau mane ade nyawa pon !

(ni entry geram , patot bahasekan diri gua , pade kakak yg up 14 , sile anggap gua sebagai saya , boleh kan .)

tajuk gua . ade kene menena dengan internet slow rumah gua ni . rase macam nak jadi penyamun jiran sebelah curi wireless die . tapi bile gua sedar ciplak tu haram . nanti kau bace , kau bace bende haram . tak baek . dosa . nanti kau pulak yyang susah dekat akhirat nanti . malam ni gua stay up . adek gua gedik . nak tengok tv . gua kene la temankan . takut jiran gua pulak curik adek aku yang comel tomei macam kakak kesayangan die tu .

ok , internet lembap . pakai cermin mate google , berjam jam tak load ! terpakse pakai internet explorer . yang memang slow dari zaman dinasiour . internet full tangge die . tade kurang walau sebar . wei , tapi entah ape yang rosak , selalu kalau bende alah ni , gua memnag pakar godek moderm tu , pukol , hentak sikit teros dengar kate , ni dah puas gua hentak , pijak , tak laju jugak . lu nak gua bagi minyak pelincir ke ape .

tadi gua masak maggi kari , ntah kenape tibe tibe otak macam dah lembab pulak ! ?


gua feed up . tadi tulis entry panjang , tibe tibe ternet menggedik , miang . teros hilang ! kene tulis balek . tapi bile tengok screen , otak gua teros blank . jadi gua makan mase 1 jam lebih tengok blog budak lain tanpa tinggalkan jejak walau satu , nak follow . gua lagi lah malas . makin lembap nak load ! gua ade jumpe satu blog ni , name die same macam name kawan guwa . DAYAH . hehe . tibbe ttibe gua jadi miang sekejap . gua skroll bawah siked , gua nampak gambar pak we die . ape gua boleh cakap dari muke die , ensem plus dok ! tergugat jantung gua . tapi masih tak kalahkan senyum gua . die ensem plus plus plus + + + !

tadi sarapan gua masak maggi , mak ayah aku tak ade , ade kelas form 3 . abang gua sekali . so , dierang angkut sekali malaikat kecil due orang tu . mase tengah hirup ade gu cakap . ''NYYOMNYOM '' . dan tibe tibe kami ketawe berdekahdekah !



da la , tadi dah dapat warning , ~''your battery is low , you must wake up, and take the charger ,~~" argggg ! puihhh . jaki gua bace . dan gua meemang kne caj , sebelom mati lappy ni ,habes gua kene taip balek . untuk kali ketige !

ASSALAMUALAIKUM .

gua malas nak ok fb , sungguh lembap dari internet rumah gua !


Photobucket