follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 19 February, 2011 at @ 9:24 PM, you can leave your comment (0) (0)
kau nak cursor macm aku ?

lawa tak cursor baru ni . ni penad aku selongkar taw baru jumpe . ni boleh tahan cun melecun sampai hati aku yang tough ni pon bule terpikadd . kalau kaw nak carik sendiri . buleh . hehe . just joke . aku bagi code die . kau pandaipandai la macam mane nak telan itu kode , hehe .


<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/others/oth-1/oth26.ani), progress;}</style>



kau copy code atas tu . pastekan dekat html java script . takkan nak copy-paste pon tataw .

nota kaki : nak tukar lah url die . aku tau taste aku teruk . mane nak dapat URL die . yela . aku baek . amek ni . > AIN BAIK BAGI DEKAT KAU Photobucket