follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 02 February, 2011 at @ 10:11 PM, you can leave your comment (2) (0)
Ada Ape Dalam Kotak PensilKu

nampak tak . sungguh bersih kemas teratur . sangatsangat lah pembohong . pasal gambar alah tu , gamabr kotak pensil aku . barangbarang tu semua baru dibeli bulan 12 tahun 2010 . tapi macam dah jahaman garegare tuan nye terlampau excited nak belajar . mehh sini kite belajar . budak pandai bawak ape pergi sekolah . melayan perasaan . mengelakkan ngantok dalam kurusus .
1. die bawak kotak pensel stripe warne biru . ni baru beli 2 minggu lepas . sebab yang lame dah hancuis .
2.beberapa batang pen . yang wajibwajib je . biru . merah . hitam . setiap oen wajib tulis name . kalau tak ade yang menggatal ngorat pen aku masuk kotak pensel die .
2.liquid paper . jename paper mate . ape jenis prefect bawak bende alah ni semua . ape susa . time spot check baling jauhjauh !
4.pembaris sane sini .kalau tak garis cantikcantik kene sekehh dengan cikgu .
5.keychen comell dekat kotak pensel tu . mase birthday aku . sasa bagi . comei wehh . ade snyuman yang menawan dekat situ . argg ~ macam nak telan . ramai yang jeles . ingat dapat .?
6.pensel tekan . mak aii . cikgu wajibkan bawak pensel kayu . mane trend . sekarang dah majuu .
7.macam farmasi pulak . ade simpan ubad . haha . ni ubad pensel aku . kalau pensel tu saket ta payah susah aku bawak pergi klinik . mehh sini jumpe doktor ainn .
8.highlight . ni sajesaje senang siket aku nak conteng buku teks tu .
9. paper sanesini . ni kesankesan suratsurat cinte dengan :) . hehe .
10.dahdah la wei . mane ade bende lagi . adepon habuk sepah sane sini .


any info KAU TEKAN SINI
tagge : aku akn jerid dekat blog korang . jengjeng ~~
Photobucket