follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 13 January, 2011 at @ 11:05 PM, you can leave your comment (0) (0)
sepanjang 2minggu dipenjarekan !
kiki . ni post first sepnjang 2011 tahun ni . haha . bile mate menjeling calendar baru aku perasan suda menunjukkan 14 haribulan . 14 hari tanpa sebarang post ? aik ? gusargusar . mane aku pergi sehingga due minggu tidak melepaskan katekate disini ? dimane . ou dimane . adakan di alam fantasi tanpa realiti ? bisa jadi . wakaka . nak taw mane si becok ni menghilang ta . wakaka . well pade tarikh 2 haribulan aku telah menghilangkan diri ke ASRAMA PUTERI SMKSG . sebenrnye bukan first time tapi untuk tahun kedua . tapi gaye cakapcakap over macam makcik bajed cool . kiki . hangpa sume nak taw ta keskes jenayah yang berlaku sepanjang DUA minggu ? mari slongkar . fuhh . ( sambil bajed gaye awal ! )

isnin . 030111 .
first day skul . kelas aku di mnae ye ? sebelah 2kaa ? ou tidak mungkin . tidak . di penghujung benua gading ! jaki aku . naseb aku rk1 depan . rk2 belakang . haha . kan da kene . tadelah guraw tak ade pade . hari first gue melksnekn tanggungjwab sbagai prefect . tak jln tugas pon . cume baru taw kne buad . time rehad pergi la sekejap mencapub muke hodoh ni dekat kelas kaa . baru naik tangge yang macm gunung everest namapk senyuman die tengah gosip ngan membermember die . tapi bile aku pandang je die , pergh JELING aku . diulang JELING . pahampaham la sape si penJENLING tu . nak komen pasal makan DM : langsong tak sedap ! kuceng pon tak lalu nak makan . er ~ kalau CHENG ? maybe sanggop kot . aku tengok die melahap je semua makanan .

jumaat . 070111 .
tade yang best . just tu je pembahagian kulpulan orientasi asrama . group gua pompuan memang gempax nak mati siot . aku . kak azie . ngan fom 3 . kaka gua sendiri ! giler kentang . tapi berdebardebar jugak kalau group laki . takot ddengan adam aiman . sekali yang ade jodoh sasa . padan lu minah . aku group 7 . die dapat 8 ! siket lagi . haiskh ! tapetape . dah nak hampir lagi siket ku perlu belari macm tomok . huh . ta pasalpasal . malam tu burong punggok . firstfirst agak takot la jugak . ta pasal kene dudok sebelah sampah ke . wakaka . aku perasn lebih lima kali aku pindahpindah lebih empat . mase first ngan sorang laki ni . ntah tak dapat dikenali . lepas tu si zafri suroh maen bola sepak la dekat court . sam cakap die ade dengar perbualan aku dengan si zafri tu tapi bukan mase tu die berseorangan tapi mase tu die tengah ditemptkan dekat mean due orang dengan SENYUM ! j + E + L + E + s !

ahad . 010111 .
malam tu ade AJL . aku tengok sanggup . demi Stacy wowok ! wakaka . tapi malam tu memnag giler aku tak boleh tido garegare terlampau rindu . amboi NURUL AIN . gedikk sei kamou .

selase . 110111 .
hari ni cuti . yes yes . hari ni ingat nak calling ana pasal harith tapi ta jadi . garegare asyik tepon wawa suroh datang hostel hantr barang , bajed nek tepon ana dah melepas . geram ! pagi tu ade aerobik . ikot batch yang syok . geram sei . idea aku yang bernas sume tanak ciplak . idea murahan kuno sorang minah ni diikot plak . kan buad yang susah dapat no3 ! padan la .

rabu . 120111 .
tarikh ni dayah noret masok hostel and ramai lagi lah . kiki . buli !

khamis . 130111
petang gi library . ngat ape yang ak ngan sasa plan langsong tak menjadi . at all . !