follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 27 December, 2010 at @ 11:55 PM, you can leave your comment (1) (0)
TUTORIAL : shadow effect
er snang je tuto ni . as simple as a er~ ta ingat lah . help please . ? ni aku nak share siket . kalau nak letak shadow effect dengan title post , macam ini . search ini
h3.post-title {
copy code di bawah dan pastekan dekat bawah code.
text-shadow: 2px 2px 3px #FFFFF
ade paham ? next , ni bab sidebar title nak jugak . jangan risau aku baik . perasan terlebih .
h2 {
search code tu , and then pastekan code bawah ini dan pastekan dekat bawah h2 { ok .
text-shadow: 2px 2px 3px #FFFFF
samejelah . cume nak search code die je yang len benar . er~ jangan lupe tukar warne yang korang nak , sebelom save . kalaw tak tak nampak lah shadow korang tu . betol tak ? ? =,= jadi comment aku tau . thanks .