follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 03 December, 2010 at @ 11:22 PM, you can leave your comment (2) (0)
TUTORIAL : NOTE UNDER POST
♫(-.-)♫
elo . terase rajin la pula aku nak buat tutotuto ni . ok ni tuto NOTE UNDER POST . Get it ? ala nanti kalau dah buat , korang tengoklah hasilnya .


1. Dashboard=>Design=>Edit HTML=>Tick Expand Widget Templates,
2. Sila tekan CTRL+F and search code dekat bawah ni okeh :)


<data:post.body/>


3. lepas dah jumpa code tu , korang copy code kat bawah ni .


<hr/><center>PESANAN ANDA</center><hr/>


paste kan dekat bawah

4. yang PESANAN ANDA tu korang ganti la dengan apa2 pesanan pun.

5. Preview , kalau jadi save saje :D

senang kan . tak susah pun . as easy as ABC . kalau nak tanya
bagitau dekat komen.

good luck in try . :))