follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 06 December, 2010 at @ 12:20 AM, you can leave your comment (1) (0)
TUTORIAL : Marquee
:128:cek aiza ni , tuto lagi .ntala . macam nak update blog lagi la. malas sebenarnye tapi da ade yang request:face69:


AKU BUDAK BAIK , SEBAB TU RAJEN:131:


nampak tak tulisan puji diri sendiri tu bergerak tanpa kaki kan?

ok mari belajar macam mana nak buat bende alah itu dengan mudah . semudah abc.

ok ni code die . just copy and paste kan dekat mane korang nak letak .
:face76:

<marquee behavior="alternate">AYAT KORANG !</marquee>
<p>

Ok , yang ini versi back and forth , macam ayat memuji kat atas tu . aku ade lagi satu versi , macam yang menarinari dekat bawah ni .

NAK YANG MACAM INI ? COPY CODE KAT BAWAH NI ..


<marquee behavior="scroll" direction="left">AYAT HANG !here</marquee>
<p>

ok , then tukarlah ayat yang korang nak menarinari . Save !
Like kalaw jadi , kalau tak paham :face53:tanye aku .