follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 05 December, 2010 at @ 12:58 AM, you can leave your comment (0) (0)
Tukar URL
♫(-.-)♫belle .:131:nak cakap aku baru je tukar url blog gedik ni:face50:asal la . macam panjang sangat name die nak sebut .:face16: senyomselamber ??:face14:ntah la . bole la dari name baru ni .merepk-in:s::s:mean:s: ok , lets blaja now :r: MEREPEK:115:bermaksod dalam kamos hidup aku cakap yang ntah apeape . kalau word IN :111:is name aku la aIN . caye tak:s:merepk lagi .:face21:lawaklawak . ok stakat mule berblogging ni dah banyak kalikan aku tukar . tapi maybe ni yang last:84:fullstop:84:ta nak tukrtukar lagi . makin susah hidup aku . aku tak update lagi alamat ni kat laman seswang aku . nanti la . malas .:q::a3:baru donlod lagu sungai lui. macam best:75:. huhulol