follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 29 December, 2010 at @ 10:22 PM, you can leave your comment (0) (0)
Tag !
pagipagi aku on lappy dapat tag . and try jawab . fuhh !

1. apa benda penting dalam hidup korang ?
er ~family , blog ?

2. benda terakhir korang beli guna duit sendiri ?
jajan yang macam rokok tu la . ta ingat jenis . aku makn solo taw .

3. dimana tempat korang nak melansungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti ?
dlam kolam mandi air panas , boleh tak ?

4. adakah korang sedang bercinta sekarang ?
ye dn ye !

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
slagi ade rindu , haha !

6. dimana korang selalu jumpa kekasih korang ?
dwan makan asrama ! haha

7.novel/buku/majalah terakhir korang beli ?
buku tulis garis satu dekat koperasi

8. apakah nama penuh korang?
NURUL AIN BT MAZLAN

9. antara mak dengan ayah,yang mana korang lagi mesra ?
both pon boleh . ta kesah

10. namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup ?
nabi muhammad . aku nak jmpe diri sendiri face to face !

11. adakah korang basuh baju sendiri ?
tak ! walaupon d hostel!

12. dimanakah tempat yang korang betul2 nak pergi ?
bilik tidur sendiri !

13. pilih salah satu, peluk atau cium?
nope . duedue tk mint . ak plih tndng !

14. beritahu 3 perkara tentang orang yang tag korang ?
blogger , rjen nk jwab soaln dn bnyak mse :)

15. 5 benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang ?
sonny !
16. 5 lagu korang suka dan selalu dengar ?
1.ku ingin kamu !
2. disaat aku mencintaimu
3.speak now
4.senyum
5.aku rindu sayang kamu
semua pernah jadi lagu tema blog aku .

17. bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut besday tahun lepas ?
23jan . er~ manemane

18. 6 orang blogger yg korang nk tag?
1.filda
2.qilah
3.dayah
4.nina
5.wawa
6.nabilah hanis

19. cerita sikit pasal blogger pertama korang tag
die ni memang blogger tegar !
dah ! fuhh penat . ups . sebelom tu aku creditkan ni dari
CIK LISA ! haha .