follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 06 December, 2010 at @ 10:11 PM, you can leave your comment (0) (0)
Salam Maal Hijrah !
pagipagi aku buat blogwalking kejap .
masa tu aku belom sign in blog lagi . just chek shoutbox! dengan reply komen je .
:face13:
sedih . blog aku belom buat apeape ucapan tahun baru lagi:x:
and now , this is mase yang aku nantinanti

salam maal hijrah !

haha . sekejap je dah tahun baru . aku rase macam
minggu lepas je aku bace doa akhir tahun lepas .
haha.
ok , uacapan aku sempena ni ialah :

aku harap kepade yang suke ikotikot
atau copycat o copydog dapat ubah sikap hangpa .

huhu . nak lunch ni .
makan ayam goreng .
memang sedap sangatsangat .