follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 01 December, 2010 at @ 5:48 AM, you can leave your comment (0) (0)
Quo Jawab !
♫(-.-)♫ok ni sebenarnye Tag dari my friend ! - - > miss x< - -

bertajuk : Mengenal Blog anda :))

ni soalan - soalan yang aku dapat . .

1. Apa tajuk blog anda dan berikan sebab anda memilih :
Cakap Sekarang !
sebab ni translate lagu Taylor . . ngee !~

2.Apa alamat URL anda :
http://merepek-in.blogspot.com
ngee . . ni baru tukar !

3.Sape follower pertame anda :
Cik Tinny . . terimas yaw :))

4.blog yang korang mesti kunjung :
Filda
Zura

5: lagu blog dan sebab :
''speak now''
sebab aku suke ar!

6.update setiap hari ?
mesti , kalau tak ade post , buat tuto !

k stoop ! 6 je dye tag , so aku amek 6 je la .
:))

tag to :
zura
filda
ngan sesape la nak amek nie . .