follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 14 December, 2010 at @ 6:21 AM, you can leave your comment (0) (0)
Pengikut Bukan Followers!
:67::67:strory post ke budak ni . tak nak la aku . saja ja letak icon love . i hit yu banyakbanyak :67::67::67::67::67::67: bash ! amek ini . haha . aku nak lepas feeling je . how much i hate the person that followmy style . hello , aku ade satu je taw . aku tak nak la ade pengikut setie ! :face33:hate budak yang ikotikot my style tu ! damnnnnnn ! go ke mane ? macam biase . pergi toilet , cermin diri dulu ok ? . haha . i hate follower . budak yang suke ikotikot . please la be your real own . huh . :112: dan kenape la ? budakbudak selalu ikot nak mencapub jugak . opss ! bende tu . ala . ni aktiviti budakbudak gedik je . haha . hate giler aku aktiviti tu . nak tumbuktumbuk aja . biar . muke dieorang rosak nthen da tak boleh nak mencapubcapub lagi . damnnnn ! wei , aku tukar lagu blog . lagu jiwang siket . tapi tape . aku suke . aku nak cakap lagu ni tade kene mengene dengan kisah hidup aku . cume suke je . syokk gitu ! ok mari nyanyi n aku ade sertakan sekali lirik die. terimalah DISAAAT AKU MENCINTAIMU dendngan AIN ! opps . jangan nak menggedik .DADALI !

Lirik Di Saat Aku Mencintaimu – Dadali

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta