follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 22 December, 2010 at @ 5:15 AM, you can leave your comment (0) (0)
Last Wok ! T_T
sadis ha ! esok tepat jam tengahari saje aku akan segera melontarkn kain darjah khas warne coklat aku tu . sedih . sedih . sedih . aku tanak . tanak . my fren . da taley jumpe agie ! sadis . sadis . esok paper tauhid and akhlak . urm . esok is de last day aku jadi buda terjal ! lapas ni aku takan dapat tengok muke musuh aku ! si faiz si penjual kaki nombor tu ! hahahhah . sadis wei . dalah mamat tu balek rumah time ade cuti semester je . mentangmentang itu budak duduk asrama MRSM dekat pahang . wei , aku masih tak puas hati dengan ko , taw ! haha . nak taw tak , si budak tu pergi bagi nombo aku . tapi aku rase dierang berkomplot wok . sebab memang tradisi die . wakaka . macam firstfirst time die kacaw aku . aku akan rindu ko beb . malang giler , bile aku taw ko suke dekat budak bangsat + cikaro macam si liza airien natasha . huh . ta puas . wei . ko kan pandai , nsem , oklah bagi aku , asal ta pilih dakdak sekolah ko ja . knape mesti pilih si cikaro tu ? da blind ka . dalah aku mesej sedare ko , tanye sape bf aku . aku yakin ni mesti rasuah dari kawankawan ko un .jujor r bebe . aku masih ingat lagi , mase kite 'purepure' je , men kawenkawen err~ macam mne yek . ala macm tulah .
wei , jangan ar bajet ea , macam si liza airien tu ! kalaw tak ,a ku nak jual pulak nombo ko
. urm , esok last , aku akan tadapat na jumpe dakdak sta ngan tigss . tunggu result r . k lah nak study . da~! SALAM .