follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 21 December, 2010 at @ 12:53 AM, you can leave your comment (0) (0)
Hate Wo !
hoho . sadis giler hari ni . gilergiler tahap gaban . harini arab ! ingat cikgu bacekan translate nye , ngal same sekali . malas ar aku macm ni , tamautamau amek pekse esokesok ! oi , nurulain . hang jangan na menggedikgedik la gedik . makin jaki aku ! wakaka . tapi ape yang best , FARAID and MUAMALAT tadi , aku full ! kacang rebus betol la ! wakaka . k lah . nope panjangpanjang . aku nak study ibadat , sirah , hadis , fuh . susa wei , lagi 5 paper wok . k r . da~!
Aku masih menCONTACT membermember walaupon mase pekse sudah start . hihi . n kepade si budak laki yang bangangbangang tu , anda ni kate je amek pekse DARJAH KHAS , tapi perangai . stoop la budakbudak . jngan nak sycho aku !