follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 22 December, 2010 at @ 9:02 PM, you can leave your comment (0) (0)
Freedom !
ok ye budakbudak . cikgu ain dah freedom ! i'm free dari DARJAH KHAS . yehaa . suke gilergiler wok . now aku bukan lagi palajar sekolah agama seri telokk . hehe . no aku nak tunggu results . alhamdullillah dapat goodgood la . aku rindu wok mukemuke jebeng budakbudak tak gune yang kerjenye sycho sanesini . nak contact ? macm mane . mcam la slengerslenger tu nanti buleh jume balekk . budakbudak sekulah aku pon cume ade bape kerat ajaaja . empat . eh tak , lima . er~ ntah la malas nak juin . wakaka . abaikan . er DK . sayunk awak . menurut kad kedatangan la kan , aku rase bape kali je aku attend sekolah . banyak sangat alasan aku bagi kat mama ngan abah agar dapat cabot dari menggedikgedik dekat DK ueh . wakaka . lagilagi kalau si NYAH dengan Nurul tu tak balek hostel , MC aja lorh .ape susah un . wakaka . aku tak taw r dapat jumpelagi ke tidak budakbudak dk . huh . mengeluh*
. err~ aku nak balik ulanh semula hari first masuk dk buleh ta , teringin nak pakai balek kaen COKLAT . argg ~
k da . aku na cchat ngan BFF aku . si tahir , nak ngumpatngumpat siket . SALAM .