follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 20 December, 2010 at @ 1:24 AM, you can leave your comment (0) (0)
CUTI batal , hobi baru
i ta tahan la wei . ta jadi minta cuti . cuti ana dibatal ! i ta tahan sangatsangat ok . jangan la na marah kat i pula . i'm only small litlle girl ! ayat gedik*** .haha . wei ade ssape buleh tulun ta . mcam mane dan kenape sserta mngape budakbudak suke bizibodi such a paprazzi someone life . i hate that ! soo much . bla la . haha . wakaka . gedik* . woi . aku dah criter belom pasal aku punye hobi baru . eh . ta . maksod aku favourite movie baru . err ~ macam salah ja ayat ko ain mazlan ! wakaka . peduli lah . i sekarang ni memng minat giler menonton movie korea ! bukan calangcalang korea ok . yang i minat ni drama best punyer ! tu la citer SECRET GARDEN ! best oi . aku mula menceburi bidang yang best giler ni semenjak hilangnye rase cinta dan sayang pade rancangan tvie indonesia . wakaka . cerita ni aku jumpe pade ntahlah ta ingat . terimas cik zura . sebenarnye aku yang maen bedal ja remort control tv tu . memang best . full of ayatayat bangang . gadogado . haha . korang cari ok , dekat channel 393 . aku ta ingt la jenis astro ape . carilah . dalah si cowok nye tu nsem gile ! si minah plak , i like her style rambut ! awesome ! wakaka . pergh , cakap pasl prekse . ok . senang la i nak mesejtan dengan member aku yang amek prekse depan i also dudok dekat dewan . wakaka . sile la ok bace ape yang aku tulis dan hajatkan kat bawah ni . :)
Ya Allah , hanya kepada-mu aku bermohon . Permudahkanlah aku menjawab soalansoalan peperiksaan SDKA pade 20,21,22 dan 23 Desember . Mudahmudahan aku memperoleh kejayaan yang cemerlang iaitu mendapat PANGKAT 1 .Aminn !
Terimas ya . wakaka . ta malu mintak doa orang . yang awak malas sangat nak bace buku tu kenape ain oi ! bace FESBUK ajaaja . k la , dekat bawah ni poster drama best tu . korang cari ar dekat channel 393 taw . jangan siaran lainlain . ASSALAMUALAIKUM .