follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 18 December, 2010 at @ 12:10 AM, you can leave your comment (0) (0)
Blog Review Siket

hoho . ni julungjulung kalinye aku buat BLOG REVIEWS ! saje je la budakbudak . hoho . alamak ! dah terikotikot gaye budak sorang tu la . hohoh ! ta abesabes . kalau aku ikot kene lempang ta pasalpasal dengan itu mamat . ok , tengoklah blog review yang aku dah blogwalking tadi . ni banner die . lawa tak . ni baru tukar banner . opps ! na aku cakap ke , everyday she change her banner !


sile tekan pade gambar untuk terus dibawa ke BLOG die.

haha . ok . stop here . aku skang limited siket on9 ni . maklomlah . aku kan nak perekse darjah khas wok isnin ni . so , ta banyak review . papehal aku inform . da~!