follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 01 December, 2010 at @ 10:33 AM, you can leave your comment (0) (0)
New Contest , NATURAL BEAUTY CONTEST


♫(-.-)♫good news ! ade new contest , NATURAL BEAUTY CONTEST




Syarat-syarat penyertaan.

1-
Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2-
Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (Ada kat tepi blog nie haa)

3-
Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan
TIDAK DIBENARKAN EDITmenggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contestNATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan
Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6-
Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*
Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda
LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKEkami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.





ok , ni kire gambar paling cun yang aku tagg kan ! . .
kiterang ni tak la comel . so like tauw ! hehe

ni yang aku tag :
http://elidaabdullah.blogspot.com/
http://zati12.blogspot.com/
http://nisafannnassista.blogspot.com/
http://wawathegewdix.blogspot.com
http://chanteksukekacak.blogspot.com




Labels: