follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 27 November, 2010 at @ 2:29 AM, you can leave your comment (0) (0)
Aku Ar !
♫(-.-)♫hohho ! today is Saturday ar . . aku malas nak wat post sebenarnye hari ni , tapi terlebih rajen memandangkan dekat FACEBOOK tu memang tak ade member ! nak ajak chat ramai dak yang men je add aku . . nthen aku tak bape nak kenal .. aku nak kenal pon mesti menjengkelkan care dye rang . . aku menyampah tahap gaban kalau orang yang aku tak kenak cakap macam ni . .:
'' erm ''
'' awq- sye ''
( ei , tlong la , ayat ni memnag aku tak suke )
'' awq , mintak nombo ''
( da la awq-sye aku langsung tak suke ! nk mintk nombo pulak . .)
''tanye pasl pak we aku . . ''
(wei , nak aku cakap ke AKU SUKE DIE wei ! )

sso ni just cakap2 je . . huh . . k ar , na out . . night ok !

Labels: