follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 02 October, 2010 at @ 6:11 AM, you can leave your comment (1) (0)
Seminggu Aku Di Sekolah
>>koko lala..yaw what up!
nie mau cer bout at skola spanjang minggu laps yaw!
memang first2 masok hostel dah penoh ngan cer..

>cer stat ble aku masok hostel bertarikh 25Sep10<
aku masok hostel dua jaw.bersame member bek aku, SASA.
kiteorang ade pogram pagi tu, pastu teros balek, mals nak balek rumah semula.
malam tu aku langsong xmakn!so xsempat nak capub
*sedar diri*
>disambung pade hari isnen plak<
pagi tuh aku ade PJ, maen netball, tapi atas surat rayuan yang dihantar oleh aku,
dapat lah aku amek bola sepak yang memang aku minat giler!mase nak amk tuh, boleh plak
terserempak ngan dua orang mamat yg aku agak kenal lorh>Harith-ana pnye ngan
fikrul-yang ni plak sam punye<.pastu petang ade meeting ngan pengawas!aya!balek sah lorh lambat pukol 3!n then aku prgi la sekolah jap,carik abah plngkan 'brang'..
mase at kantin aku terserempk ngan alif..dia bagi tauw smething yang agak membuat hati aku sedih+marah+sakit=kecewa
*aku kalau boleh xnak percaya citer alif tu*
>esok plak hari selase<
agak sedih be xade LK!aku nak maen kompute kat skola.dah 2 minggu tauw!
petang tu aku g sekola.time rk1 g perpustakan, aku tersermpak ngan Cheng and Sam fom 5.huhu.hari ni satu hostel xade air!terpakse de aku mandi pakai air hujan..
*biase2 jaw*
>hari rabu yaw?<
hari nie aku kene berjalan satu sekolah minta undi SPR.best jgak la dapt capub siket2.
tapi rugi,xdapat g SC .huhu.tapi malam nye air dah ade balek!xpayah nak susahkan diri lagi.
*ble fikir balek best ade,sad pon ad*
>khamis,30Sept<
nie tarikh anniversery Sasa ngan Akaq Nina, so aku just wish je orh.genap lorh erm 2bulan>maybe yaw<.hari tu budak 1kaa ade pergi berye,aku memg macam nak ikot,tapi bile knangkan yang akan bertimbun-tibun fitnha ditabur at aku,aku lpekan hasrat aku tuh.so aku just tengok kan je loh dari ats,mean prep ars 2.bukannye ade orng pon.
*budak skema*

>jumaat,xsabo nak balek umah yaw!<
hari dah nak dekat PMR!aku terpakse pindah kelas kat makmal cikgu kassim,hurm.
nie ak nak story.aku terserempak ngan DIE, tapi bile aku senyom, DIE balas dengan jlingan paling tajam pernah aku tngok!perrgh!dahsyat tu...
*terser!*



Labels: