follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 22 October, 2010 at @ 3:33 AM, you can leave your comment (0) (0)
♫(-.-)♫
koko lalailaaaa....
haha..Gilerz!
Assalamualaikum...Korng pe kabar? ok Ax? aK AD banyak citer nak kngsi kat Istana Tomei ni!!
memng bayank....
erm tpi aku nak story kne ikot turn dulu...huhuk..

>>start citer hri isnin larh...
erm, stahu aku citer simple2 je... xad la citer yang mencabar sangat..
*memang boley la*
>> ak smbung plak hari selase..!!
ini hari agk serm bg aku bab hari nie.., ade pertndingan kuiz!!! dah la aku lngsong xwat preparation!! tpi Alhamdullillah aku dpat jawab dengan baek! kami ok je walaupon xdpat juara..
erm, yg bestnye ptng tu xade latihn netballl!!
*skenyer ak at dye!*
>>Rabu time is everything!!
ak memng ske hri rabu., tpi pagi tu ak ade spotcheck!!.. ak hmpir kne tngkap sbab tut..tut...
dan lgi stu dak laki nmpk rmbut ku!! oh no!!
erm ptng tuh, ok best+giler= ak hepi syok xingt! xmo tulis....nti kantoi!!
*ak dan ko!*
>>khamis?
oh no!! pagi2 lagi aku ade temuduga pengawas,,ok la dpat buat ngan baek!!
>>jumaat..
aku gram dak laki slongkar beg!
n for maa best frined, i;m sorry klw aku ad wat skit kan hati ko!! aku nak kite kwn balek cam dulu!! pliz.... jangan ar sycho ktrng!! plizzzzzzz
p/s: jge kwn2 krng baek2....hihi...aku syang dye syg aku!!