follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 16 October, 2010 at @ 11:49 PM, you can leave your comment (0) (0)
♫(-.-)♫

koko lala...
Assalamualaikum...,
erm lagi bpe hari je lg nak exm!
ak dah pening skng nie!
ak nak kne push hard nak study giler2 nie!
aduyai...malasnyer

hari jumaat lepas cikgu klaw nak kekal kat klas kne ade peningktan..
tpi aku?
tido,makn,online,,...
macam mna nak ade pngktn?!

so!
from now on,ak kne krngkn sumer tuh...
stat bkak bku sj...geo....kh...and sepupu-spapat dyer!
n aku nak dpt 8a!
if God will it!
chaiyok2 ain!
erm ni mo stry sket jer....
ak hepi giler nie....
aku tnyer dye psl btol ke kes mntk ptos tuh?
dye kte TAK!
hahaha.....
hepi eden....
agagagagaga.............>>>

p/s:aku hepi korng sadly..wahahaha
pinkgirl